Argumentation Skills

Picture1

I registered to Argumentation Skill course because I want to learn what is the proper way to argue. For me, giving an argument is not something new. When I was doing my bachelor study, I was a member of student board for criticizing government policy in social and politics. So, I was exposed a lot to debating culture. I also like to initiate a discussion on a controversial topic such as “Democracy is a deeply flawed ideology”, “Mental health issue is not real” etc. Such discussions give me an intellectual satisfaction.

However, I don’t consider myself good in arguing with others. My argumentativeness skill’s score is 67 which means it’s moderate. That is because in some respects, I really like an intellectual debate, however in another aspect, if I can stay away from debating, I would.

Continue reading “Argumentation Skills”

Advertisements

Zaansche Schaan

Last weekend I and my husband visited Amsterdam for seeing Tulips Field, Lezing Andalus, and going to Zaanse Schaan. We had to go extra early in the morning to fit all of those schedules in one day. We left at around 7 AM.

We are so excited to see tulips

Continue reading “Zaansche Schaan”

I tried 10 steps korean beauty routine for one week in European weather

Sebelum ke Belanda aku jarang banget pake produk skin care. Soalnya menurut aku kecantikan itu terpancar dari hati. haha, padahal males. Paling banter aku cuma pake krim malem yg minta dari umi. Waktu SMA pernah ding aku pake krim an-nisa dan itu hasilnya mantep banget, aku juga jual itu krim kan, dan laku banget karena udah aku buktiin sendiri. Tapi sayang itu produk udah ga produksi lagi soalnya katanya ada merkurinya. Abis itu pas kuliah sahabat setia aku adalah bb cream wardah, cantik instan walaupun ke kulit bikin kering dan nyumbat pori2 kalo bersihin mukanya ga bener.

Sebenernya muka aku fine2 aja jadi aku ga merasa butuh perawatan. Terus pas ke Belanda, aku merasa kulit jadi super duper kering sampe ngelupas2, dan sebagai master student yang banyak pikiran, kulit aku jadi kusem juga. Padahal pas di Indo, beuh muka aku berminyak banget, makanya aku ga pernah paham fungsinya moisturizer itu apa. Ini semua menjadikan aku sangat bersyukur tinggal di Indo, udaranya gak ganas, produk skin care murah, banyak yang halal. Disini yang halal jarang baget, tapi kalo dia vegan/vegetarian dia biasanya halal. Yasudahlah aku jadi suka nyari2 gitu.

Continue reading “I tried 10 steps korean beauty routine for one week in European weather”